What Kind Of Information You Need

June 12, 2006

Untuk memulakan Sessi Pembelajaran Kiter. First things ( Perkara Pertama) that i need is your feedback(fb). Do give me some fb so that I can share with You what i Know(Berikan saya comment supaya saya boleh berkongsi apa yang saya tahu)

Example :

  1. saya nak belajar Grammar – Specific ( Past & Present Tense)
  2. saya nak belajar basic vocabulary(perkataan basic).
  3. sayan nak belajar cara percakapan harian.

Lebih kurang cam gitulaaa…JOM kiter BelajarBersama-sama.

One More Thing..You can Give me an idea on How to improve&Serve this Site so that we can do some knowledge sharing among us ( satu perkara lagi…kamu boleh memberi sebrang idea kepada saya bagaimana untuk meningkatkan mutu dan menyediakan Laman ini supaya kita boleh berkongsi pengetahuan) —susah gak nak translate — Hope You Guys Understand erk🙂

Please give some comments/suggestions or email me at belajarbersamasaya@gmail.com

How about that?

Next Story

  1. I'll give you some story or my experience(first time speaking English) when deal with people – ( saya akan memberitahu pengalaman dan cerita bila berususan dengan orang )
  2. Many More…

Korang pun boleh kasik crita tau(email jerk)..Jum Jum..

2 Responses to “What Kind Of Information You Need”

  1. ruby Says:

    sy ni mmg x pandai speaking…!!! tp,dpt keja tmpat yg menggunakan bhs english…!! (itu semestinyerkan)…erm dhlah bos sy xpandai ckp malay…mati kutu sy…!!!
    mesti pelikkn how can i get this job….biasalh,org dlm…dh tu dier urgent nk org…!!!
    tlglah sy mmg btul2 x tahu nk wat cmne….

  2. Woklong Says:

    ooh great!! then you should learn how to speak then!!
    i think for the beginner you need to practice alot..
    i can help you, but you need to learn as much as you can..set a goal in your mind..like “within next 6 month,i able to speak basic english”

    you blh tanya kat sini camner..just drop a message..i’ll try to answer it ASAP


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: