Mari BelajarBersamaSaya

May 31, 2006

Welcome to BelajarBersamaSaya Blog. Kat sini Saya akan start mem-blog ( ader tak perkataan nie lam kamus) berkaitan dgn teknik menguasai bahasa ( Memula nak focus dlm English). Saya tau ramai kiter-kiter sumer nak blaja Bahasa Inggeris nie. Ye tak?. Jangan Ingat saya Expert dalam English atau Language lain..Itu memang tidak Benar sama sekali, Tapi saya cuma nak bersama-sama belajar, tukar2 pengetahuan dan macam-macam lagi…..

So Aper kate kiter-kiter sama- sama berkongsi pengetahuan. Ada Syarat

  • Mestilah Bersungguh-sungguh
  • Banyak Bertanya Tak Kedekut Ilmu Yang Ader
  • Ok dah itu jerk

” To win, the first thing you have to do is NOT LOSE”

7 Responses to “Mari BelajarBersamaSaya”

  1. wahid giatmara Says:

    Pada pendapat saya belajar bahasa inggeris memang bagus kerana pada zaman moden nih smua kerja perlu ada kemahiran bercakapa bahasa inggeris.
    Utk saite nih saya ber setuju kerana bberapa bnyak soalan kita buleh tanya kalu kita tidak memahami tajuk yang kita kurang paham.ok bye.terima kasih

  2. NonaNoni Says:

    In order to improve your english you need to read, listen ,speak and watch any programmes in english. Make the dictionary your good friend.
    Knowing more than one language is an asset and not as a tool to show off ( as some people may think )

  3. Woklong Says:

    This post has been removed by the author.

  4. Woklong Says:

    Definitely nonanoni…tapi utk menggalakkan org membaca, bercakap ia memerlukan kesungguhan utk belajar bahasa baru..

    Many peoples like to learn but hard to struggle..betul tak??

  5. Anonymous Says:

    Saya mahu belajar juga….include me.TQ.

  6. Woklong Says:

    yerp..definitely..what you can do is..do write some feedback/comment together what you need to know..boleh??

    I’m sure alot of people will support you–>

  7. nurul Says:

    i think belajar english sgt seronok…=D..but i’m not soo good in it…u all leh ajar sy x…???


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: